Inscrie-te in 4 EVER

Castiga bani cu produse forever

Pentru multi oameni ideea de a porni o afacere profitabila pare greu de inteles si greu de realizat.Cu toate acestea exista posibilitatea de a porni o afacere profitabilia cu produse forever.

Cineva spunea odată că, atunci când vine vorba de bani, nu poţi câştiga niciodată.Dacă te concentrezi asupra obţinerii lor, eşti o persoană materialistă.Dacă încerci să-i procuri, dar nu reuşeşti, atunci eşti un ratat.Dacă totuşi câştigi bani, dar preferi să-i păstrezi, eşti un avar.
Dacă câştigi bani, dar îi cheltuieşti, atunci eşti un risipitor.Dacă nu te interesează cum să-i procuri, atunci nu eşti o persoană ambiţioasă.
Dacă ai agonisit mulţi bani, dar îi păstrezi până mori, atunci eşti un prost – pentru că ai încercat să-i iei cu ţine.

Singurul mod în care poţi câştiga în pariul cu banii este să nu fii posesiv cu ei, ci să fii generos, pentru a realiza lucruri de valoare.Iar lucrurile de valoare pot fi anumite produse care constituie un ajutor practic pentru cel de langa tine.Timpul si sanatatea sunt bunuri pretioase pe care le oferim altora.De aceea ideea de o afacere profitabila vine chiar din dorinta de ajuta pe altii si in acest sens produsele forever s-au dovedit eficiente de-a lungul timpului si au fost considerate remedii naturale de succes.

                                             Produse forever

Dale Carnegie a scris : ” Viaţa unui om bogat ar trebui să se împartă în două perioade: o perioadă de agonisire şi alta de distribuire a acestei agonisiri. Singura modalitate de a-ţi păstra o atitudine generoasă este să-ţi faci un obicei din a dărui timpul, atenţia, banii şi resursele tale. “

Conform acestor cuvinte putem dezvolta o colaborare deosebita cu alte persoane oferind ceva valoros.De aceea este necesar sa ne punem unele intrebari :

Căutăm în permanentă căi de a inspira încredere celorlalţi ?
Cheltuim bani pentru satisfacerea dorinţelor semenilor ?
Cui acordăm cel mai mult din timpul nostru ?
Împărtăşim celorlaţi din cunoştinţele noastre ?
Îi ajutăm pe cei care nu ne pot ajuta s-au nu ne pot da ceva în schimb ?

Scriitorul John Bunyam afirmă: ” Nu ai trăit astăzi dacă nu ai ajutat pe cineva care nu te poate răsplăti pentru binele făcut “

Asadar daca ne-am propune sa castigam bani prin intermediul produselor forever atunci scopul nostru in principal este de a darui si de a ajuta.Acest fapt va constitui un bun inceput pentru o afacere profitabila.Mai multe detalii despre afacerea forever gasiti aici.

 

Daca v-a placut acest articol distribuiti-l pe unul de mediile sociale de mai jos.

Tags: , , ,

3 Raspunsuri la “Castiga bani cu produse forever”

  1. szoke emeric November 11, 2013 at 5:00 pm #

    Multi nu sint constient de efectele pe care le are asupra organismului

  2. Viorica November 11, 2013 at 10:57 pm #

    e frumos spus, demn de urmat sfatul celor citati!

  3. Raluca Fage March 28, 2015 at 8:21 pm #

    Multumesc pt articolul acesta minunat.

Lasa un raspuns


9 − = 8

Inscrie-te in 4 Ever

E gratuit. Inscrie-te acum ca sa primesti CADOU Manualul de Produse, care iti arata beneficiile asupra sanatatii, mod de utilizare, compozitie si substante active.

(pe email vei primi intotdeauna gratuit si materiale exclusive care nu vor fi publicate pe site)

  • Dupa inregistrare verifica adresa ta de email pentru a putea descarca manualul
Inchide

Introdu mai jos datele tale

Datele tale nu vor fi dezvaluite catre terte persoane