Inscrie-te in 4 EVER

Consumati alimente bogate in acizi grasi Omega 3

In mod normal orice om se fereste  de o alimentatie cu continut mare de  grasimi .Cu atoate acestea putini dintre noi cunosc beneficiile unei alimentatii bogate in acizi grasi Omega 3. De ce sunt atat de benefici acizii grasi si ce efect au asupra organismului? Cerectarile efectuate de un renumit profesor universitar prezinta rolul benefic al acizilor grasi Omega 3 asupra organismului. In privinta rolului important pe care il au lipidele in organism, se stie ca sunt esentiale pentru desfasurarea corecta a proceselor metabolice si mentinerii sanatatii. Existe mai multe tipuri de grasimi.Grasimile de rezerva sunt stocate in celule specializate, asa-numitele ceule adipocite.Aceste grasimi sunt folosite de organism pentru a sustine organismul in consumul de energie pe care il impune activitatea mentala si fizica. Grasimile structurale acopera organele si nervii oferind protectie la traumatisme.Grasimile alimentare sunt necesare pentru digestie, absorbtie si transportul vitaminelor in organism.Intrucat grasimile sunt necesare pentru a supravietui , omul simte necesitatea de a se hrani cu alimente bogate in grasimi. In concluzie se poate spune ca o alimentatie bogata in acizi grasi stimuleaza functiile importante ale oragnismului.Analizele statice arata ca persoanele care consuma peste cel putin odata pe saptamana au un risc de 60% mai scazut de a dezvolta Alzheimer.Acest fapt are loc intrucat pestele contine o cantitate mare de acizi grasi Omega 3. Forever Arctic Sea este un produs Forever bogat in acizi grasi, atat de necesari organismului.Forever Arctic Sea contine un aport optim de acizi grasi care sunt un stimulant optim pentru inima si ofera elemente nutritive optime pentru buna circulatie a sangelui  in organism.

                                                         Forevere Arctic Sea

Mai multe detaliii despre acest produs si despre altele asemanatoare puteti gasi dand click aici. Profesorul amintit la inceputului articolului a scos in evidenta rolul essential pe care il are completarea alimentatiei zilnice cu suplpimente nutritive de valoare.Este stiut faptul ca pescarii si eschimosii japonezi prezinta mai putine probleme cardiovasculare tocmai datorita consumului mare de acizi grasi si Omega 3. Alegeti o alimentatie bogata in acizi grasi Omega 3 si completati-va alimentatia zilnica cu un aport ridicat de acizi grasi oferit de Forever Arctic Sea.

Daca v-a placut acest articol distribuiti-l pe unul de mediile sociale de mai jos.

Tags: , ,

Nici un comentariu

Lasa un raspuns


× 5 = 10

Inscrie-te in 4 Ever

E gratuit. Inscrie-te acum ca sa primesti CADOU Manualul de Produse, care iti arata beneficiile asupra sanatatii, mod de utilizare, compozitie si substante active.

(pe email vei primi intotdeauna gratuit si materiale exclusive care nu vor fi publicate pe site)

  • Dupa inregistrare verifica adresa ta de email pentru a putea descarca manualul
Inchide

Introdu mai jos datele tale

Datele tale nu vor fi dezvaluite catre terte persoane