Inscrie-te in 4 EVER

Produse forever pentru copii

Orice parinte isi doreste sa aiba copii sanatosi , cu un sistem imunitar puternic. Faptul de a le asigura chiar de la inceput aportul de vitamine si minerale zilnic ii ajuta sa dobandeasca o sanatate buna si un sistem imunitar puternic.Se stie ca produsele naturale ofera din belsug vitamine si minerale.Produsele forever pentru copii sunt concepute in asa fel incat sa le asigure copiilor necesarul zilnic de vitamine si minerale .Un astfel de produs este  Forever Kid’s Chewable Multivitamin.

Forever Kid’s Chewable Multivitamins oferă copiilor substanţele nutritive de care au nevoie zi de zi si contribuie la cresterea imunitatii. Amuzante şi delicioase, aceste multivitamine asigură atât adulţilor, cât şi copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine şi minerale vitale, precum şi de fitonutrienti, care le pot lipsi din alimentaţie.

Fitonutrientii sunt substanţe vegetale foarte folositoare ce se găsesc în legume şi fructe, iar fitonutrientii din compoziţia produsului sunt obţinuţi din legume şi fructe cu valoare nutritivă ridicată: morcovi, vişine acerola, broccoli, spanac, varză, mere, afine, tomate, struguri.

Fructele şi legumele din care este realizat produsul sunt uscate prin liofilizare, procedeu cunoscut ca fiind cel mai eficient şi cel mai scump pentru a conserva matricea naturală a acestora. Prin acest procedeu se păstrează active în primul rând enzimele, precum şi vitaminele şi mineralele din fructe şi legume. Rezultă, astfel, o multivitamină naturală, cu gust delicios, masticabila.Compozitia acestui produs face din el unul din cele mai bune produse forever pentru copii.

 

Forever Kid’s Chewable

DE REŢINUT !
Pentru că vrem să oferim cele mai sigure şi avizate informaţii, aveţi părerea specialistului în domeniu,
Dl. prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare, cu privire la E-urile prezente în compoziţia produsului :

“ – Xilitolul (E967) este un îndulcitor cu încărcătură glicemica mică, nu afectează nivelul insulinei şi, totodată, contracarează capacitatea cariogena (de grăbire a apariţiei cariilor dentare) a acidului citric.
– Sorbitolul (E420i) este un îndulcitor de origine vegetală (doar în doze mari, peste 50 g / zi, poate avea efecte laxative).
– Acidul citric (E330) este un acid organic din citrice. Doza zilnică recomandată este de 60 mg / kilogram corp /zi. În produsul nostru se regăseşte într-o cantitate mult mai mică decât cantitatea dintr-o limonadă preparată dintr-o lămâie.
– Antocianinele (E163) sunt coloranţi naturali din fructele şi legumele din produs.
– Sucraloza (E955) este, şi ea, o substanţă cu rol de îndulcitor intens, fără calorii. Cantitatea infimă regăsită în produs nu ar trebui să ne îngrijoreze, nu ar trebui să creeze probleme.
– Dioxidul de siliciu (E551) este o substanţă naturală inertă din punct de vedere chimic, fiind adăugată în formulă produsului că antiaglomerant.

Forever Kid’s este o multivitamină cu gust delicios de struguri şi piersici, ideală atât pentru copiii peste 2 ani, cât şi pentru adulţi!Faceti un obicei din a le furniza copiilor dar si celor dragi acest produs deosebit  unul din cele mai bune produse forever pentru copii.

(mai multe  detalii despre produs in catalog sau dand click aici )

Daca v-a placut acest articol distribuiti-l pe unul de mediile sociale de mai jos.

Tags: , , , ,

Nici un comentariu

Lasa un raspuns


3 × 7 =

Inscrie-te in 4 Ever

E gratuit. Inscrie-te acum ca sa primesti CADOU Manualul de Produse, care iti arata beneficiile asupra sanatatii, mod de utilizare, compozitie si substante active.

(pe email vei primi intotdeauna gratuit si materiale exclusive care nu vor fi publicate pe site)

  • Dupa inregistrare verifica adresa ta de email pentru a putea descarca manualul
Inchide

Introdu mai jos datele tale

Datele tale nu vor fi dezvaluite catre terte persoane