ParteneriatManual de produse
Produse Apicole

Forever Living Products ofera produse apicole 100% naturale, cu valoare nutritiva ridicata.                              

CUM CUMPAR

Forever Bee Honey

Forever Bee Honey

Denumită în antichitate„hrana zeilor”, mierea are un conţinut ridicat de carbohidraţi şi minerale, precum calciul şi fosforul, fiind o sursă excelentă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului. Gustul plăcut, calitatea de îndulcitor natural şi uşurinţa digerării o recomandă tuturor vârstelor. Conţine aproximativ 70 calorii/30 g şi este un adevărat cocteil de vitamine, minerale, enzime, proteine şi aminoacizi.

Cod: 207 77.29 Lei*

Cumpara

Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis

Propolisul este o substanţă de„protecţie”, produsă şi folosită de albine pentru a-şi feri stupul de pericolul infecţiilor, menţinându-l în condiţii aproape sterile. Extrem de eficient, propolisul asigură în interiorul stupului un mediu mai steril decât în multe săli de operaţie. Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un excelent stimulent al sistemului imunitar.

Cod: 027 146.74 Lei*

Cumpara

Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly

Recâştigaţi-vă energia şi echilibrul metabolismului, afectate de stresul cotidian. Lăptişorul de matcă este bogat în proteine, minerale, vitaminele A, C, D şi E, complexul vitaminei B, cei 8 aminoacizi esenţiali, 10 aminoacizi neesenţiali şi o combinaţie specială de enzime.

Cod: 036 151.80 Lei*

Cumpara

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

Polenul conţine vitaminele C, D, E şi K, betacaroten (vitamina A), complexul vitaminei B, minerale, enzime, coenzime, acizi graşi de provenienţă vegetală, carbohidraţi, proteine şi 22 de aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esenţiali), fiind o sursă de energie şi forţă, prin stimularea sistemelor circulator, digestiv, imunitar şi nervos.

Cod: 026 70.20 Lei*

Cumpara

*Preturile afisate contin TVA

Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

Inscrie-te in 4 Ever

E gratuit. Inscrie-te acum ca sa primesti CADOU Manualul de Produse, care iti arata beneficiile asupra sanatatii, mod de utilizare, compozitie si substante active.

(pe email vei primi intotdeauna gratuit si materiale exclusive care nu vor fi publicate pe site)

  • Dupa inregistrare verifica adresa ta de email pentru a putea descarca manualul
Inchide

Introdu mai jos datele tale

Datele tale nu vor fi dezvaluite catre terte persoane