ParteneriatManual de produse
Sonya

Sonya este mai mult decat esenta frumusetii: reprezinta expresia intineririi, admiratiei si iubirii.                           

CUM CUMPAR

Aloe Purifying Cleanser

După aplicarea Aloe Purifying Cleanser, tenul va rămâne minunat de catifelat, proaspăt şi curat. Pentru cele mai bune rezultate se va folosi, după curăţare, Sonya Aloe Refreshing Toner, împreună cu celelalte produse din gama Sonya Skin Care.

Cod: 277 162.02 Lei*

Cumpara

Aloe Refreshing Toner

Sonya Aloe Refreshing Toner conţine extract de Ceai Alb, vital pentru menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii. Loţiune tonică fără alcool, se va aplica după curăţarea tenului cu Aloe Purifying Cleanser.

Cod: 279 162.02 Lei*

Cumpara

Aloe Nourishing Serum

Aloe Nourishing Serum cu extract de Ceai Alb reface şi păstrează nivelul de hidratare a pielii, fiind o bază perfectă pentru Sonya Aloe Balancing Cream.

Cod: 281 201.25 Lei*

Cumpara

Aloe Deep Cleansing Exfoliator

Datorită aloei şi microsferelor din ulei de jojoba, acest exfoliant blând curăţă în profunzime, lăsând pielea moale şi catifelată. Aloe vera este factorul de hidratare perfect, iar microsferele din ulei de jojoba sunt responsabile pentru curăţarea în profunzime a pielii. Acţiune delicată, ce permite utilizarea săptămânală.

Cod: 278 121.51 Lei*

Cumpara

Sonya Skin Care Kit

Sonya Aloe Skin Care Kit conţine Aloe Purifying Cleanser, Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum, Aloe Balancing Cream şi Aloe Deep-Cleansing Exfoliator. Lasă-te răsfăţată de acest ritual de înfrumuseţare în cinci paşi, iar tenul tău va primi luxul pe care îl merită.

Cod: 282 758.36 Lei*

Cumpara

Aloe Deep Moisturizing Cream

Sonya® Aloe Deep Moisturizing Cream cu extract din scoarţă de pin este cea mai recentă creaţie a remarcabilei linii de îngrijire a tenului Sonya Skin Care. Combinaţia de extract din scoarţă de pin, gel stabilizat de Aloe vera, ceramide şi substanţe hidratante de ultimă generaţie contribuie la menţinerea şi refacerea hidratării cutanate. Astfel, pielea îşi recapătă şi îşi menţine aspectul tineresc.

Cod: 311 136.68 Lei*

Cumpara

Aloe Eye Makeup Remover

Aloe Eye Makeup Remover

Demachiant delicat, non-gras, pe baza de gel de Aloe vera, pentru indepartarea cu usurinta a machiajului ochilor.

Cod: 186 55.06 Lei*

Cumpara

*Preturile afisate contin TVA

Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

Inscrie-te in 4 Ever

E gratuit. Inscrie-te acum ca sa primesti CADOU Manualul de Produse, care iti arata beneficiile asupra sanatatii, mod de utilizare, compozitie si substante active.

(pe email vei primi intotdeauna gratuit si materiale exclusive care nu vor fi publicate pe site)

  • Dupa inregistrare verifica adresa ta de email pentru a putea descarca manualul
Inchide

Introdu mai jos datele tale

Datele tale nu vor fi dezvaluite catre terte persoane