Partener

Afacerea

Construieste-ti cariera intr-o afacere profitabila!!!

Pentru multi, conceptul de afacere poate parea invechit, depasit sau chiar nesigur. Aceasta se intampla deoarece multe afaceri clasice esueaza chiar de la inceput, neavand o temelie solida. Cu toate acestea orice persoana motivata a incercat sa-si construiasca propria afacere cu perspectiva de a avea o afacere profitabila! Si desi pentru multi a fost de neimaginat faptul de a-si construi o afacere in jurul produselor Forever, in timp aceasta idee a luat avant, oamenii inregistrand un succes foarte mare in acest domeniu. Indiferent de categoria din care fac parte; gospodine, medici, avocati, mestesugari sau studenti, etc., multi au facut o cariera cu acest model de afacere. Si-au marit substantial veniturile, tocmai pentru ca au vazut in produsele Forever si in acest model de afacere, o afacere profitabila. Persoanele care au deja o gandire focalizata pe afaceri, au obiective si sunt dispusi sa actioneze, si aplicand modelul de afacere Forever, au sanse mai mari sa obtina rapid venituri substantiale. In prezent suntem pe o baza stabila iar siguranta ca afacerea va creste este data de calitatea produselor si de numarul tot mai mare de clienti din reteaua FOREVER. Pentru a afla mai multe detalii despre afacerea Forever dar si despre posibilitatea de a avea propria afacere profitabila, te invitam sa urmaresti acest scurt material video.

PASUL 1 - Urmareste Video despre Afacerea Forever.

PASUL 2 – Apasa AICI pentru a afla mai multe detalii.

PASUL 3 - Inregistrare AICI.

Compania Forever ne ofera :

 • Planta Aloe Vera cunoscuta de peste 5000 de ani.
 • Suplimente alimentare de calitate superioara cu formule unice patentate.
 • Cea mai buna retea de distributie a produselor.
 • Garantarea calitati prin controlarea intregului proces de fabricatie, de la cultivare, procesare, pana la distributie, ce a asigurat crestere constanta de 35 de ani.
 • Castiguri garantate de 35 de ani.
 • Produse noi si inovatoare in fiecare an.
 • Cele mai noi instrumente de marketing.
Echipa este o mare familie care primeste noi membri in fiecare zi. Este o echipa care iti ofera sprijin si te insoteste pe drumul spre succes! Aloe Vera este echivalat cu totdeauna, iar FOREVER este un brand, cum ar fi Coca-Cola si Persil. Scopul nostru este ca produsele Forever sa fie disponibile in fiecare gospodarie, deoarece acestea sunt o parte integranta din suplimentele alimentare in viitor. Prin utilizarea in marketing a conceptului inovator de “retea de marketing” si cu utilizarea celor mai recente mijloace de comunicare mass-media, se poate lucra de la domiciliu, oriunde in lume. Suntem astfel independenti de fluctuatiile de pe piata. Suntem jucatori la nivel mondial in industria de sanatate si frumusete. Oferim castiguri mult peste medie, iar ingeniosul “sistem de pensii” va atrage in viitor tot mai multi fani. Daca in viitor, ne propunem sa avem crestere in lumea afacerilor, atunci viitorul este aici, ca PARTENER FOREVER.

Un concept real - o afacere de viitor

Afacerea Forever este un concept de afacere care, comparativ cu alte modele de afacere ofera mai multe avantaje; un alt stil de viata, investitii reduse, o piata mondiala, venituri pasive. Forever Living ofera o sansa atat persoanelor ce vor o afacere profitabila, dar si persoanelor care cauta dezvoltarea personala si doresc sa-si valorifice aptitudinile si cunostintele dobandite. Astazi milioane de oameni vorbesc cu mandrie despre realizarile lor in acest domeniu, despre succesul pe care l-au inregistrat dar si despre modul in care au reusit sa-si valorifice cunostintele si experienta, pentru a face din afacerea Forever Living, propria afacere profitabila, sau un stil de viata. In nici o alta perioada nu a existat un asemenea avant cand a fost vorba de o afacere si nici o alta oportunitate nu a fost vreodata mai bine folosita decat Forever Living. Te invitam sa citesti mai multe despre marturiile persoanelor care au facut din Forever Living un stil de viata si despre modul in care au reusit sa atinga succesul carierei lor. Pentru toate aceste persoane Forever Living a fost si continua sa fie o afacere profitabila.

Ce i-a motivat pe oameni sa vada Forever Living drept o afacere profitabila?
 • Nu exista o companie atat de sigura si cu un potential ca Forever Living Products.
 • Nu este o alta companie care pe o piata globala sa fie lider in produse din aloe vera; produsele Forever.
 • Nici o alta companie nu are atat de multe patente pentru produse naturale si de sanatate.
 • Sunt multe copii, dar poate fi doar un singur original. Si se numeste Forever Living Products.
 • Forever ne ajuta sa-i ajutam pe altii. Nici o alta companie nu are o poveste de succes ca Forever in ultimii 35 de ani. Si asta datorita milioanelor de oameni implicati in aceasta afacere.
 • Nici o alta companie nu a facut atatia milionari cati avem noi, toti acestia fiind posesori ai unei afaceri profitabile!

Aceasta este declaratia presedintelui Companiei:

"Una dintre cele mai răspândite maladii ale prezentului este cea a buzunarului gol. Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor şansa să câştige pe măsura propriei valori!"

Rex Maughan

Fondator si CEO

Forever Living Products

  21 de motive bune pentru a face parte din FOREVER

 • 01.  Este o afacere simplă.
 • 02.  Poti lucra cu costuri foarte mici de acasă.
 • 03.  Esti propriul tau sef in cadrul propriei companii.
 • 04.  Nu este nevoie de un capital de pornire.
 • 05.  Nu exista discriminări și se poate lucra oricand.
 • 06.  Poti sa-ti alegi singur partenerii de afacere.
 • 07.  Produsele noastre sunt consumabile și au o rată ridicată de consum.
 • 08.  Network Marketing creste în Europa cu 25% anual.
 • 09.  Ai control absolut asupra potențialul de câștig.
 • 10.  Venitul tau se bazeaza pe performanta.
 • 11.  Este calea ta directă și naturală pentru independența financiara.
 • 12.  Piața de nutriție și de sănătate are cea mai mare creștere de pe piață.
 • 13.  FOREVER are o creștere solidă și dinamică de peste 35 de ani.
 • 14.  Ai controlul asupra viitorului tau personal si financiar.
 • 15.  Distribuitorii up-line vor acorda gratuit asistență și consiliere.
 • 16.  Ai acum acces pe termen lung la "venit pasiv".
 • 17.  Este un mod plăcut și social pentru a lucra într-o afacere de succes.
 • 18.  Conceptul "Cumpărături de Acasă" este în plină expansiune la nivel mondial.
 • 19.  Tot mai mulți oameni "cumpara" de la oamenii pe care-i cunosc personal și in care au încredere.
 • 20.  Aloe Vera are un nume și o popularitate de necontestat în întreaga lume.
 • 21.  Poți îmbunătăți situatia familiei tale și a altor persoane, precum și sănătatea și veniturile.

Intrebari Frecvente

Nu, pentru asta este nevoie de cunoștințe de vanzari sau de marketing.

Oferim astfel de cursuri. Costurile sunt mici dar trebuie sa fie luate in calcul costurile de cazare si de catering. Formarea se refera la produse si marketing

Nu, nu.

Trebuie sa ai un obiectiv clar si sa fii gata sa lucrezi in mod constant si consecvent pentru succesul tau. Ar trebui sa-ti placa sa lucrezi cu oameni si sa fii pozitiv.

Nu ai nici un risc in calitatea produselor FLP. Vei incepe sa folosesti intai produsele. Vei efectua un interviu cu noi in care vom stabili impreuna o strategie si un program. Apoi vom incepe colaborarea.

Toti cei care se spala pe dinti, isi spala parul, folosesc lotiuni, mananca si vor sa faca totul intr-un mod natural si sanatos. In plus poti distribui la furnizorii comerciali de servicii, cum ar fi medici, terapeuti si maseuri, centre de sport si fitness, cluburi, saloane cosmetice si de bronzat, saloane de coafura si saloane de unghii, medici veterinari si crescatori de animale.

Desigur, ea poate atrage atentia asupra afacerii si produselor tale.

Nu, vanzarea clasica cu amanuntul este tabu pentru noi.

FOREVER elimina sistemul clasic de distributie; angrosiști, comercianți cu amănuntul, publicitate, etc., Banii astfel economisiti se atribuie partenerilor sub formă de comisioane, bonusuri și excursii gratuite.

Desigur.

Nu

Da, avem aproximativ un milion de opinii și scrisori de referință de la distribuitori și de la utilizatorii de produse. În plus, o varietate de cărți precum si rapoarte privind experiența cu aceste produse.

Nici o problemă, afacerea ta FLP functioneaza in peste 155 de tari din lume. În peste 155 de țări FOREVER are filiale care te pot ajuta ca afacerea ta să functioneze si în străinătate.

DA. Poti incepe cu o comanda initiala de 50 euro. Este necesar pentru tine sa cunosti aceste produse, sa le incerci si sa primesti incredere.

Vei avea un partener de succes care va lucra impreuna cu tine pentru ca succesul tau sa fie sigur. În plus, vei participa la sesiuni de instruire si training, vei avea acces la toate informatiile de care ai nevoie .

Da.

Este afacerea ta FOREVER. Ar fi recomandat de la 10-15 ore pe săptămână.

Desigur

Depinde de nevoile personale, dar 200 de euro poate fi un obiectiv realist.

FLP crește peste tot in lume, pe o piata a suplimentelor naturale in crestere exploziva in urmatorii ani.

Poti dezvolta afacerea ta FLP în Romania și în peste de 155 de alte țări. Fără limita.

Dacă oferi clientului un ID FOREVER și este astfel înregistrat la FOREVER, DA.

La inceput, nu dar ulterior cand veniturile cresc, este recomandat.

In toate orasele unde sunt centre de distributie si in alte mari orase din tara si strainatate.

FLP are material de informare in fiecare tara, in limba respectiva si în plus fiecare tara are propriul site in limba proprie.

Inscrie-te in 4 Ever

E gratuit. Inscrie-te acum ca sa primesti CADOU Manualul de Produse, care iti arata beneficiile asupra sanatatii, mod de utilizare, compozitie si substante active.

(pe email vei primi intotdeauna gratuit si materiale exclusive care nu vor fi publicate pe site)

 • Dupa inregistrare verifica adresa ta de email pentru a putea descarca manualul
Inchide

Introdu mai jos datele tale

Datele tale nu vor fi dezvaluite catre terte persoane